Veel mensen willen wel veranderen, maar krijgen dit ondanks alle goede voornemens niet voor elkaar. Door Yoga te volgen ben je wel in staat om de gewenste veranderingen in gang te zetten. Je maakt immers verbinding tussen lichaam en geest tussen jezelf en anderen.   

Yoga gaat om het aanwezig zijn in het hier en nu. Je leert om te luisteren naar je lijf. Je wordt je steeds bewuster van wat er omgaat in he hoofd en wat voor effecten dat heeft op je lichaam. Na bewustwording is er ruimte om het los te laten. En dan is de verandering al halverwege.

De yogalessen voor volwassenen bestaan uit milde yogahoudingen om de spieren te versterken, de bewustwording te vergroten, de energieblokkades op te heffen en de ademhalings- en ontspanningsoefeningen.Ook voor mannen!

Yoga is niet zweverig. Het gaat juist om het landen in je ichaam. Aanwezig zijn. Wat gebeurt er in je hoofd? Moet je denken aan die klus die nog af moet? Ben je bang dat je niet zo flexibel bent als je buurman? Wat voel je in je lijf? Heb je pijn in je rug of in je knie? Misschien voel je weinig. Ook dat kan. Kan je dit alles ook weer loslaten? Dat is yoga. Actief bezig zijn, maar wel met aandacht. Wil je in een kleine groep mannen werken aan je lichaam en je geest? Neem dan contact op met Djoekes Yoga.