In deze cursus zwangerschapsyoga bereid je je voor op een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en bevalling. We besteden dus niet alleen aandacht aan de bevalling, maar aan de hele zwangerschapsperiode. 

Deze cursus is niet alleen bedoeld voor vrouwen, die voor het eerst zwanger zijn. Ook als je al eerder moeder bent geworden, is het prettig om even tijd te nemen voor jezelf en ervaringen uit te wisselen met andere zwangere vrouwen.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur. Het luisteren naar en vertrouwen hebben in de werking van je lichaam staat centraal. De lessen bestaan uit een samenspel van beweging, ontspanning, aandacht voor jezelf en het uitwisselen van informatie. Je leert: ontspanningsoefeningen ademhalingstechnieken en -oefeningen, perstechnieken en verschillende baarhoudingen. 

Eén les volg je samen met je partner. In deze partnerles leert je partner jou nog meer te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de bevalling, bijvoorbeeld met massage.

Tijdens de lessen is het dragen van soepele kleding aan te raden. Verder heb je een handdoek nodig om op het oefenmatje te leggen.

Kosten: Een cursus van 8 lessen kost 110,- euro. Informeer voor vergoeding bij je zorgverzekeraar. Djoekesyoga staat in het AGB-register onder nummer 90061394.

Locatie en tijd:

Dalfsen, donderdagavond: 19.00 tot 20.00 uur.

Op dit moment worden er geen zwangerschapsyogalessen gegeven.

Mail bij vragen hierover.